Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

torstai 9. elokuuta 2012

Joukon voima

Tänään on taas talkoiltu, henkilökunta palannut töihin eli valmistelemaan paikkoja maanantaita varten. On maalattu sisällä (henkilökunta) ja ulkona (me vanhemmat), asennettu uusia hanoja ja lavuaareja, korjattu hiekan alta arkeoloogisilla kaivauksilla löydettyjä rappuja, asennettu wc:n kansia, haettu keittiöön muovimattoa, maaleja, lavuaaria, käyty koululta pummimassa vanhaa ilmoitustaululevyä ja mitä kaikkea.
Kari siellä ja Kari täällä. Kiitokset Kari-papalle taas tästäkin päivästä!

Empiirinen testi osoitti, että kun on useampi maalari, niin tulee nopeammin valmista.

Lapsilta vietiin lavuaarikin! Ja saivat uuden tilalle.

Tässä yksi päivän pikku homma. Ja syntymäblondi hoiti sen ihan itse. Soittamatta kertaakaan kelleen.

Hiekan alta löytyi ne ihan alkuperäiset eli siis vintage-raput! Siis jo viime viikolla. 

Ja huomenna jatketaan! Puolenpäivän jälkeen saapuvat kaivuritkin paikalle ja hiekkapihan kallistuksia vedetään uuteen uskoon, kipataan isoimpiin kuoppiin uutta multaa, maalataan loppuun talo ja kolmas leikkimökki ja ja ja ja ja ja…

Talkoisiin saa AINA ottaa lapset, mummot, papat ja kummit ja eväät  ne – ovat aina vapaata riistaa ja kaikille. Etenkin lapsille. Kahvia aikuisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti