Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Huomenna alkaa uusi vuosi

On suorastaan Pieni Ihme, että jollain säilyy se oma ja alkuperäinen tossupipolapaskori aina aikuisuuteen asti. Ihanaa.
Huomenna aamulla kirmataan virallisesti päiväkodin eli tarhan portista sisään. Tasoitetun pihan poikki, uutta liuskekivipolkua pitkin. Lähes atropoloogisista kaivauksista löydettyjä portaita pitkin ulko-ovesta sisään. Kun kaikki leikkimökit ovat (melkein) maalattu ja nurmi trimmattu, julkisivu vihdoin maalattu toiseen kertaan, kuin juhlapäivänä kuuluukin olla. Keittiössä on kahdesti uuden maalin saanut lattia, Peiponpesä on freessattu kadehdittavaan kuntoon. Alakerran lastenvessassa uusi hana ja uusi (pyykkihuoneen) lavuaari ja takavessassa taidolla ja etenkin tunteella asennettu wc-pöntönkansi.

On uusiauusia kavereita, on uusia pikkusiskoja ja -veljiä remmissä ja on on niitä samoja wanhoja mahtavia tyyppejä. Mitä kaikkea jokainen on oppinut ja kokenut pitkän lapsuudenkesän aikana! Wau!

Herkkää. Suuria tunteita. Niin pienille ihmisentaimille kuin meille ei enää niin nuorille koivuille. Olkoon tuleva vuosi niin pienille kuin suurille hieno, opettavainen, täynnä kaikkia tunteita ja voimistuvaa yhteishenkeä!

Let's get the party started.

3 kommenttia: