Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

tiistai 13. marraskuuta 2012

Yo! Yo! Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset ovat pian taas täällä… tai siis koululla ne taas ovat. Kuten aina. Tarhan myyntipöytäkin on tutulla paikalla: pääovista heti vasemmalla.

Meillähän on hienoja virkattuja cupcakesejä, aloittelevan jönglöörin palloja, virkattuja kruunuja, Dr. Hauschkan tuotteita ja O.P.I:n kynsilakkoja, arpajaiset, nuken petivaatteita ja mitä kaikkea.

Niin ja niillä rahoillahan hankitaan tarvikkeita päiväkodille. Vahaliituja, mehiläisvahaa, vohvelikankaita, villalankoja, maalausmaaleja, maalauspaperia, leluja ulos sekä sisälle ja mm. tyynyliinoja, joihin oli nytkin painettu lapsen kädenkuvat, joille on isän mukava korvansa laskea, kun käy nukkumaan.

Niin ja onhan siellä myyjäisissä kahvittelumahdollista kahdessa kerroksessa ja vielä tarjolla taas argentinalais-nastolalais-kouvolalaista-jäätelöä. Kyllä! Sitä piparinmakuista myös! Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti