Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Eino Grön Ristinkirkossa ma 26.11. klo 18


Osa lipputuloista menee Lahden Rudolf Steiner -koulun vanhempien ja perustajien perustaman salihankkeen hyväksi.
Lahden Steiner-koulullahan ei ole juhla- eikä liikuntasalia. Eikä siis suihkujakaan. Aika merkillistä. Hanke on ollut enemmän ja vähemmän ilmassa vuosikymmeniä, muttei ole koskaan saanut tarpeeksi tuulta alleen.

Einon joulukonsertin Lahden osuus (ma 26.11. klo 18 Ristinkirkossa) on tavallaan taas uusi alku. Monitoimisalille, josta voisi tulla jotain hienoa – meille kaikille. Jos se toteutuisi edes …seuraavien lähivuosien aikana.

Ja KUN lippuja tilaa (ja ne voidaan toimittaa) hanna.kopra-ät-gmail.comista tai käy ostamassa etukäteen Steiner-koululta, niin ei tarvitse maksaa Lippupalvelun toimituskuluja. Niin ja oveltahan niitä lippuja myös saa.

Tervetuloa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti