Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Myyjäiset sunnuntaina!

Yläkerran ruokahuoneessa on "vähän" huono valaistus. Varsinkin näin, kun ulkonakin on valoa vähän enää klo 16 jälkeen.



Viikonloppuna on taas myyjäiset koululla. Muutama reipas ja tuottelias isoäiti on pistänyt oikein tuulemaan ja erään pari Ikean-kassillista hämmästytti iloisesti.


On hernepusseja (joita voi käyttää jumppajutuissa, kordinaatio- ja ryhtiharjoituksissa), nukelle petivaatteita, lapaset-sukat-pipo-settejä, vaatteita, virkattuja cupcakeja ja kruunuja, OPIn kynsilakkoja ja Dr. Hauschkan tuotteita! EIKÄ! Kyllä!

Myyjäisissä on kahvilaa kahdessa kerroksessa jälleen ja taas myös Caminiton jäätelötiski. Se piparkakkuversio on kihahtanut jo kielelle! Suosittelemme. Niin ja kaikki jäätelön syönti tuo tuloja tarhan hyväksi nyt joulumyyjäisissä.

Niin ja on leikkihuonetta sekä 2. ja 3. luokkalaisten Lumikki ja seitsemän kääpiötä -näytelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti