Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Sano Teee

Sano Aaaaa
Sano Älll
Sano Koooo
Sano OOooo
Sano OOOoo ooooo
Sano Teeee

Talkoita on tulossa heti syyskuun viimeisestä viikonlopusta lähtien. Lauantain 29.9 klo 10 (saa tulla aikaisemmin, olla pidempään) aloitetaan… Jollain hommalla. Nehän ei lopu. Pedro päättää mikä olisi työlistalla järkevin ja tärkein homma hoidettavaksi.

Syyslomalla on varmasti jo haravoitavaa, sisällä maalaushommia, keittiön kuistin alaosan tyhjennystä, mahdollisesti suoristusta ja ja ja ja ja… Kaikki ovat tervetulleita. Lapset, seniorit, kummit…

Talkoilla kerätyt omenat on nyt mehustettu ja meillä on 300 litraa mehuja myytäväksi. WAU! Huomenna lähtee lähetys Helsinkiin ja mehuthan säilyvät viileässä aina seuraavaan satoon saakka. Ellei niitä juo. Ja ehkä marraskuussa ne kannattaakin juoda. Mehuista saadulla tuotolla uusitaan pihan aita. Tai ainakin saadaan uusittua joku osa. Toivottavasti piiiiiiiiiiitkä pätkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti