Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

lauantai 18. helmikuuta 2012

Sitten vähän toisella kotimaisella

Vaikka Lahden Steiner -koulussa ruotsi alkaa vasta …ties milloin, niin nyt voi vähän mennä silläkin. Toisella virallisella kielellä. Tosin tämän linkin kautta pääsee suomen kieliseen tekstiin heti käsiksi. Huoh!

YLE FST5:n BuuKlubben ja Folkhälsan RAY:n tuella järjestävät Säg hej o le -kampanjan.

"Kampanja jatkuu koko vuoden 2012. Tavoitteena on lisätä lasten tietoisuutta siitä, miten tärkeää on:

- ottaa kaikki mukaan leikkiin – myös ujot ja yksinäiset lapset ja ryhmän uudet tulokkat
 

- olla hyvä kaveri kaikille – myös niille, joita ei tunne kovin hyvin tai joista ei ehkä pidä kaikista eniten

Tavoittena on saada lapset tuntemaan vastuuta toisistaan, ja että lapsille kertyy kokemuksia siitä, miten pienetkin teot voivat ilahduttaa kaveria ja parantaa koko ryhmän henkeä.


Kampanjaan kuuluu avaimenperä, johon ripustetaan viisi pientä kaverihirviötä. Avaimenperän voi tilata tältä sivustolta, Beställ nyckelringen-sivulta.

Avaimenperän mukana lapsesi saa myös vihkosen, joka sisältää viisi tehtävää." 


Hej! Kuullostaapa aika tutulta.

Mutta kertaus on kaikkien äiti ja välillä tulee niitä hetkiä, kun näitä kaveri asioita pitää ns. paremmissakin piireissä vähän vetää looppina uudelleen pöydälle käsittelyyn. Tässä minusta melko kiva nakki ja tärkeääkin tärkeämmästä asiasta.

Jos kiinnostuit, niin klikkaa ylhäältä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti