Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Rati riti ralla

Päiväkodilla elämää ja riemua riittää, niin sisällä kuin ulkonakin, vaikka taudit kaatavat niin lapsia kuin aikuisiakin. Muistetaan siis se käsien hyvä pesu – saippualla.

Kevättä kohti mennään. Pihan loivasta mäestä nauttivat kaikki ja siinä pääsee hiljaa ja lujaa, pulkassa istuen tai seisten kuin cowboy! Siellä juoksevät keijun- ja tontunkolon sekä peiponpesän lapset, rosvot ja poliisit ja hiRrrrviötkin iloisesti kiljuen sopivan paksussa ja pehmoisessa lumihangessa.

Tällä viikolla on talvikarnevaali ja naamiaiset, sitten onkin enää viikko hiihtolomaan! Ja hei, sitten onkin ihan kohta jo kevät! varma huhu nimittäin kertoo, että päiväkodin pihalta on alkuviikosta löytynyt "pala i h a n OIKEAA maata Joooo-o!".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti