Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Me ollaan somessa

Näiden www-sivujen tarkoitus on olla väylä niille, joita Steiner-päiväkoti kiinnostaa. Millainen päiväkoti tämä kyseinen Steiner-tarha on – vanhempainyhdityksen näkövinkkelistä.

Haluamme, että vanhemmat tietävät jo hyvissä ajoin, että heiltä odotetaan talkoohenkeä, koska vain sen voimin me saamme pidettyä rakennuksen tarpeeksi hyvässä kunnossa, jotta siinä voidaan päiväkotitoimintaa pyörittää. Jokaisen lapsen etu on, että rakennus pysyy kunnossa.

Koska huomaan, ettemme blogaa kovin tiuhaan onkin hyvä muistuttaa yhdistyksen Facebook-sivuista. Ne löytyy. Siellä meillä on paljon ajankohtaisempia tunnelmia ja muistutteluja asioista.

Jos ja kun Sinulle herää yhdistyksen toiminnasta kysymyksiä, niin kysy. Vastaamme oikein mielellmämme.

Tässä linkki: https://www.facebook.com/LahdenRudolfSteinerPaivakoti

– Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti