Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

torstai 8. maaliskuuta 2012

Vaihtiksia ja ompeluksia

Päiväkodilla kaivattaisiin mm. poikien kalsareita, sukkahousuja, isompien välipukuja ja oliko nyt sukkia. Vaihtovaatteiksi jos [:kun] bludataan kuralätäkköön tai käy muita vesivahinkoja.

Oheisessa kuvassa on Helmin ja Iriksen äidin isän veljen vaimon siskon aka Maj-Brittin kutomia sukkia ja lapasia. Niitä tuli yllärinä noin 40 paria, mutta iso osa on jo yhden talven aikana …Buff… vain kadonneet kuin paukku Saharaan.

Onneksi edessä on kevät ja kesä. Eli aikaa kutoa uusia. Vaan kuka kutoisi!? Sukkia ja lapasiahan on tarhalla reservissä, että jos ja kun aamulla sukat jää kotiin, niin hätä ei ole minkään näköinen.

Samaan hengenvetoon kerrottakoon, että osa päiväkodin pupupuvuista ja muista alkavat olla melko haparoita. Mutta ovatpahan palvelleet jo kauan, kauan.

Jos Sinä tai Joku osaisi ommella parit pupu-puvut (tai mitä kaikkia hahmoja alkaa poistua muuten käytöstä), niin päiväkoti hankkii kyllä kankaat.

Ellei jollain olisi niitä kankaitakin…

Sanomattahan on selvää, että käyttäjiltä ilo irtoaa, mikäli vanhojen haparopupujen tilalle saataisiin uusi ja uljas turkki. Kaikki erilaiset, muttei liian pelottavat, naamiais-mielikuvitushahmo-asut ovat tervetulleita. Tietenkin.

"Nyt alkaaaa eeeeeesityyyyyyyyyyys!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti