Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

perjantai 5. lokakuuta 2012

Lyhtyjuhla tulossa

Viime vuonna syysilta oli pimeä, kulkue pitkä ja pullaakin riittävästi.
Lyhtyjuhla lähestyy. Siihen on hyvä valmistautua, vaikka opettelmalla/kertaamalla Ich geh mit meiner Laterne -laulun sanat. Tässä linkki, joka on minusta erittäin hyvä tämän laulun opetteluun: http://www.youtube.com/watch?v=beKr-kMOPlA&feature=related



Unohtamatta tietenkään Lyhtylaulua. Molemmat laulut lauletaan kyllä paikan päällä useampaan kertaan, mutta onhan se mukavampi osata sanat jo valmiiksi. Ja sävelkin.


Lyhtyjuhlaan ovat tervetulleita lasten perheet, myös siis isovanhemmat. Jokaisella voi olla oma (paloturvallinen) lyhty, säänmukainen vaatetus, kilisevää taskunpohjalla (vapaaehpullarahoilla lapsillehankitaan leluja ja materiaaleja (maalauspaperia, -värejä, liituja, villalankoja…).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti