Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Uutta ja vanhaa

Kun kevät juoksee kohti kesälaitumia, niin osa tarhalaisista juokseekin sitten seuraavaksi koulun pihalle! Höperöistä tulee ekaluokkalaisia, ISOJA!

Niin se virta kulkee. Iloisesti pulputtaen ja pöllejä mukanaan kuljettaen, ali lukuisten siltojen. Sanos.

Syksyllä uudet tarhalaiset ja eskarit aloittavat sitten taas Sammalsuonkadulla. Tulee entuudestaan tuttuja perheitä taas kuvioon, vanhoja leikkikavereita, ihan uusia kavereita ja ryhmät uudistuvat jälleen uusilla synergioilla.

Kun yhdet ottavat omat korinsa mukaansa koululle, toiset saavat ihan uutukaiset uudet ja Jotkut säilyttävät saunakamarin nurkassa siinä wanhassa Omassa Korissaan vishyä. Mikäs se paremmin saunan kanssa maistuisikaan kuin iloisesti kupliva vesi. Elämän eliksiiri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti