Lahden Rudolf Steiner -päiväkodin vanhempainyhdistys perustettiin 2009, kun Lahden kaupunki ei enää katsonut aiheelliseksi pitää päiväkotirakennuksesta huolta. Nyt vanhempainyhdistys omistaa kauniin puurakennuksen, kunnostaa sitä ja vaalii sen kuntoa. Talkoilla, yhdessä tekemällä ja varoja keräämällä. Tervetuloa kurkistamaan päiväkotimme arkeen, talkoisiin ja historiaan!

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Hyvin johdettu on puoliksi tehty

 
Eilen lauantaina 22.10.2011 oli siis päiväkodilla Talviteloille -talkoot. Paikalla oli runsaslukuinen joukko ja sanomattakin on selvä, että hommia saatiin erittäin hyvin tehtyä.

Selvähän se, kun peräkärrystä kuului kirkkailla äänillä aikuisia kannustavia ja piiskaavia huutoja: "Ei levätä siellä! Kaikki tekemään lujasti töitä! MISSÄ on uusi kuorma!?". Kyllä siinä lämmin tuli haravoidessa ja rännejä tyhjentäessä, mutta parempi niin. Kuin että olisi vilukissana pihalla norkoillut.

Nyt aidan ja tien välistä on parturoitu näkyvyyttä haittaava puska, rännit ovat melkein putsattu ja pihasta viety kaksi suurta (kuomullista) peräkärryllistä lehtiä pois.

Ensi viikon lauantaiksi 29.10.2011, klo 10.00 alkaen jäi siis vielä hommia. Niin ja ulkoillahan pitää kuitenkin, viikonloppunakin. Hommia on kyllä sisälläkin, nikkarointihenkisille. Ensi viikolla paikalla on taas myös "onpas hieno punainen" grilli, eli omat maissit ja makkarat mukaan! Kiitos eilisestä ja ensi lauantaina sit taas, nähdään!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti